NISE QË TANI NDËRTIMIN E WEBFAQES. KONTAKTO DIREKT NË +355 67 20 15 713

Mundësojmë që biznesi juaj të njihet botërishtTë shpejtë, fleksibël dhe krijues.

Hosto webin tënd

Shërbime host profesionale, të dedikuar dhe icloud

NDËRTIM WEBI

Ndërtojmë të gjitha llojet e webfaqeve dhe atyre për shitje online

Domain Name

Domain .al dhe të gjithë llojet e prefiksëve

Mobile APP

Dizajnojmë dhe programojmë aplikacione për të gjithë llojet e smartfonëve

Cfarë ka të reja në MirboWebShërbime të reja

Foto dhe Video me dron

Shërbime profesionale fotografike dhe xhirime me dron. Foto të cilësisë 4K

Kancelari

Mirbo web ofron një gamë gjerë shëbimesh kancelarike me produktet më profesionale në treg.

Ekonomike
€55 / në vit

  leupold vx1 reviews

 • Bandwidth pa limit
 • 4 GB hapësirë
 • 2 Databaza
 • 24/7 Support
 • 20 Email Addresses

Standarte
€112 / në vit

 • Bandwidth pa limit
 • 8 GB hapësirë
 • 8 Databaza
 • 24/7 Suport
 • 40 Email Addresses

Profesional
€200 / në vit

 • Bandwith pa limit
 • 50 GB
 • 10 Databases
 • Domain falas për një vit
 • 24/7 Unlimited Support
 • 100 email

Gold
€350 / në vit

 • Bandwith pa limit
 • Hapësira pa limit
 • 100 databaza
 • Domain falas
 • 24/7 suport i dedikuar
 • Emaile pa limit

Ne kujdesemi për zgjidhjen e problemit tuaj!

Ne ofrojmë një shërbim professional në webhost, ndërtim webi dhe aplikacionesh. Me Bashkëpunime në rajon dhe më gjërë, Mirboweb ka qënë zgjidhja e duhur për shumë kompani të huaja dhe shqiptare si dhe administratën publike. Çdo klient i yni pajiset me çertifikatën e sigurisë dhe monitohet gjatë gjithë kohës që të mos ketë problem. Për ne puna fillon dhe mbaron me CILËSINË.

Çfarë është hosti?

Hosti është pasira ku ruhen materialet web, ku krijohet databaza e tyre dhe ku instalohen programe të ndryshme. Me pak fjalë është një kompjuter online.

Çfarë është domain name?

Domain Name është emri që ju zgjidhni të ketë webfaqja juaj. Ju nuk mund të keni një webfaqe pa një emër dhe pa një host me të cilin lidhet ai.

Si të bëhem me webfaqe?

Nuk është e lehtë, pasi duhet të keni një ide të qartë se çfarë doni të bë në parim, më pas duhet të konsultoheni me një ekspert. Një të tillë mund ta gjeni në MirboWeb.

What’s Included ?


 • Website Builde


 • Domain Registration


 • Free Instant Setup!


 • e-Commerce Shop Carts


 • Free Email Accounts


 • cPanel

KRIJO NJË WEB TË RI

 • Bli hostin
 • Bli Domain
 • Kërko suport

Përfito tani

15 % zbritje

për të gjithë blerësit e hostit

Përfito tani!

Nga $9.99/vit*

më pak/ për domain

  .com .net tani vetëm 7.99

Pse duhet te zgjidhni MirboWeb


 • Regjistrimi Domain


 • Sherbime Web Host


 • Rishitje Web Host


 • Virtual Server


 • Host i dedikuar


 • Cloud Host Server


 • Krijim Mobile APP


 • Certifikate Sigurie SSL


 • 24/7 Suport nga stafi MirboWeb

Vlerësime nga klientët tanë

 • Bashkia Mat  ka  nje marrveshje per mirembajtjen e web-faqes zyrtare  me MirboWeb – Digital Studio qe na ka ofruar nje sherbim mjaft  te mire per mirembajtjen e faqes zyrtare te Bashkine tone. Ne si institucion jemi mjaft te kenaqur me kete sherbim qe na ofrohet nga studio ne fjale ne lidhje me gjithecka qe na duhen per ndryshime ne web-faqe, duke ofruar asistence ne cdo kohe.

  - Edison Doçi Bashkia Mat
 • Phere are many variations of passages of Ipsum available but the randomise words which don’t look even slightly believable. there isn’t anything hidden when looking desktop you need to be sure there isn’t anything publishing packages in the middle of generators.

  - Jacob Alexander custmer
 • Where are many variations of passages of Ipsum available but the randomise words which don’t look even slightly believable. there isn’t anything hidden when looking desktop you need to be sure there isn’t anything publishing packages in the middle of generators.

  - Madison Ava custmer
 • There are many variations of passages of Ipsum available but the randomise words which don’t look even slightly believable. there isn’t anything hidden when looking desktop you need to be sure there isn’t anything publishing packages in the middle of generators.

  - Mark Richardson custmer