KLASA VIRTUALE

  • Home
  • /
  • KLASA VIRTUALE

Klasa Virtuale eshte nje sherbim qe ofrohet per here te pare per te gjithe mesuesit dhe nxenesit apo studentet te cilet ne pamundesi per te qene fizikisht ne klase e ofrojne mesimdhenien/marrjen online permes nje programi qe ndodhet ne webfaqne tone. Ne ofrojme perdorimin e ketij programi dhe trajnimin per perdorimin e tij. Portali nuk siguron nxenes. mundesi qe ofron programi jane te shumta dhe mjaft terheqes per nxenesit. Per me shume informacion rreth ketij sherbimi te ri dhe bashkekohor ju lutem na shkruani ne adresen kontakt@mirboweb.com

Ju falenderojme te gjitheve per besimin qe tregoni ndaj studios tone.