edicsWeb Dizajn

Realizojmë dizajnimin e webfaqes apo blogut tuaj online në cilësinë më të lartë. Të gjitha dizajnet janë të përshtatshme edhe në formatet mobile. Po ashtu realizojmë edhe dizajnë të veçantë për formatet mobile.


plAndroid dhe IOS APP

Dizajnim dhe ndërtim aplikacionesh të çdo lloj shëbimi për platformat Android dhe IOS. Certfikimin, publikimin dhe regjistrimin e të drejtës së autorit.


hostHost

Shërbimi HOST ofrohet SHARE dhe i DEDIKUAR, duke filluar nga 2 GB Ram, sistimet Linux & Windows. MIRBO ka çmimet më të lira në treg për hostim.

Nuk dëshironi që materialet tuaja të jenë të hostuara në vende të ndryshme të botës, nëpër kompani që nuk e dini se ku ndodhen. E keni të vështirë kontaktin dhe suportin teknik duke pritur deri sa tju vijë radha të kontaktoni me suportin? Zgjidhja ëshë MIRBO me server fizik në Tiranë. Jun ë çdo kohë mund të merrni materialet tuaja fizikisht pa pritur procedura. Ne nuk aplikojmë politika fshirje.

ZGJIDH PAKETËN


ngjyDizajn dhe prodhim Brand Book

Kjo është paketë në të cilën përsfishet dizajnimi dhe prodhimi ilogove, kartvizitave, fletëpalosjeve, zarfave etj. Si dhe prodhimi i tyre në formatin dhe lëndën e kërkuara nga ana juaj. Punimet bëhen 2 dhe 3D.