KUSH JEMI

MIRBO është një studio dizajni e licensuar për një gamë të gjërë shërbimesh online.

Për shkak të cilësisë dhe korrektesës shumë institucione shtetërore nga më të rëndësishmet kanë besuar projektet e tyre tek MIRBO.

Ne ju mirëpresim!

ce +355 66 20 15 713

em info@mirboweb.com

EKSPERIENCA JONE

MIRBO ka një eksperiencë të gjatë në shërbimet host, domain dhe ndërtim webfaqesh, mirëmbatje të tyre dhe rritje e sigurisë. E themeluar në vitin 2010 e deri më sot ne kemi ofruar shërbimet tona Brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Sot MIRBO është një bashkëpunim i gjërë profesionistësh nga Shqipëria dhe Kosova me synimin për të përmbushur çdo kërkesë tuajën.

STAFI YNË
Saimir KolaProgramues
Valbona SulajMenaxher Projekti
Ilirjana SulajMarketing
Albert VatajDizajn